– Slapp av, det er jul!

Det viser seg at Jürgen Klopp forsøkte å roe gemyttene da Sam Allardyce hisset seg opp på Stadium of Light.

Det ble først rapportert at Jürgen Klopp måtte roes ned av en politimann i ordkrigen med Sam Allardyce på Stadium of Light. Dette viser seg å ikke stemme. The Times skriver at tyskeren faktisk spilte rollen som fredsmegler i feiden mellom sin egen stab og Allardyce.

Temperaturen steg på de to innbytterbenkene etter Jeremain Lens sin stygge takling på Mamadou Sakho, og Allardyce kalte Klopp en «pinglete tysker» under sin pressekonferanse etter kampen fordi Klopp mente at Lens burde ha blitt utvist. En kommentar som det engelske fotballforbundet valgte å ikke straffe Sunderland-manageren for.



The Times skriver at det stemmer at politiet måtte involveres for å roe gemyttene på innbytterbenkene, og Allardyce klaget etter kampen over stygg språkbruk mot ham fra Klopps stab. Allardyce skal ha blitt fornærmet etter at noen i Liverpool-staben ropte «f***ing sit down» til ham.

Da skal Klopp ha sagt både til sin egen stab og Allardyce: «Ro dere ned, det er jul.»

På sin pressekonferanse i går fikk Klopp spørsmål om hvordan han reagerte på at Allardyce kalte ham en «pinglete tysker».

– Pinglete tysker? Ja, jeg tror det er første gang jeg er blitt kalt det. Jeg er blitt kalt verre ting, så det er ikke noe problem. Men dersom dere ser situasjonen om igjen, vet dere at jeg hadde rett i at det skulle ha vært rødt kort.



Deretter spøkte han med det hele, da han ble konfrontert med at West Ham var ute etter ham i sommer.

– «The Hammers». Kanskje det passer bedre på meg som mitt andre navn enn «pingle».