- Sturridge har ikke sagt noe om at han ikke trives

Jürgen Klopp avviser at Daniel Sturridge skal være misfornøyd med situasjonen i Liverpool. Leggskade for Martin Skrtel.

- Jeg har snakket med ham, men ikke om dette, sier Klopp til The Guardian da han blir spurt om ryktene om at Daniel Sturridge ønsker seg vekk fra Anfield.

- Hvorfor skulle jeg gjøre det? Det er ikke aktuelt å spørre ham om det. Han har vært tilbake i trening i to dager. Jeg går ikke bort og spør «Daniel, jeg hører du ønsker å reise? Er det noe sannhet i det?» Jeg tror ikke noe på dette. Hvis Daniel, eller noen annen spiller, har noe å spørre om da vil jeg snakke om det, men jeg har ingen følelse av at Daniel tenker slik så stopp å tenke på det.

- Etter et langt, langt avbrekk kan jeg ikke forstå at noen skulle ønske å reise bort. Ingen ting er blitt sagt. Jeg svarte på noen få spørsmål da han ikke var frisk som følge av hans fortid. Siden jeg har vært her har jeg hatt et normalt samarbeid med Daniel Sturridge. Det eneste problemet er at jeg bare har hatt ham 10-12 ganger ute på treningsfeltet. Det er sannheten.

- Nå er han tilbake og vi håper at han kan fortsette å trene sammen med laget og at alt vil bli bra.

Martin Skrtel skal ha fått en ny skade i leggen, og ikke i forbindelse med sin hamstringskade, og som ventes å holde ham utenfor i to til tre uker til.