– Sturridge stjal showet

Engelske aviser lot seg imponere av Daniel Sturridge i Liverpools 2-1 seier over Bournemouth.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Kopites vil håpe at historien gjentar seg. Forrige gang Daniel Sturridge hadde hard konkurranse fra en annen Liverpool-spiss hevet han seg og leverte den beste perioden i sin karriere.

– I 2013/14-sesongen var det Luis Suarez han kjempet om oppmerksomheten med, og den engelske landslagsspilleren gjorde 24 mål og etablerte seg som en av Europas mest effektive spisser. To år senere er Sturridge i ferd med å finne formen igjen samtidig som Divock Origi er i ferd med å bli en publikumsfavoritt.

 

Wishing Reds around the world a very happy Monday!

Et bilde publisert av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

– Sturridge sin respons på at Origi ble valgt som enslig spiss i begge kvartfinalene mot Borussia Dortmund i Europa League har vært utrolig bra. Han var enestående i storseieren over Stoke, og fulgte dette opp med et flott innhopp i det fantastiske comebacket mot Dortmund. I går var det ingen tvil om hvem som var den store stjernen på Vitality Stadium, konstaterer Pearce.

– Sturridge var den som skinte i en heller kjedelig førsteomgang. Han ga Liverpool en injeksjon av klasse, som sørget for at man holdt seiersrekken gående. Det var hans improvisasjon med et hælspark som føre til at Roberto Firmino kunne score sitt tiende mål for sesongen. Senere sikret han de tre poengene like før pause, med en super heading. Han skapte trøbbel for Bournemouth-forsvaret gjennom hele kampen, og burde ha gjort hat-trick og fått med seg matchballen hjem.

– Nå vil Sturridge være ute etter å gjøre sitt mål nummer 50 for Liverpool i Merseyside-derbyet onsdag kveld. Tatt i betraktning at han bare har spilt 86 kamper for klubben, er det litt av en prestasjon.

"En eksepsjonell heading"

Daniel Sturridge sin scoring og målgivende pasning guidet Liverpool til seieren, skriver Darren Lewis i Mirror.

– Daniel Sturridge ga Jürgen Klopp og Roy Hodgson klar beskjed om at han ikke akter å bli holdt ute av startoppstillingen uten sverdslag. Liverpools England-spiss gjorde forarbeidet til Roberto Firminos scoring og headet inn det andre Liverpool-målet selv, og i tillegg traff han treverket to ganger, konstaterer Lewis.

Jürgen Klopp gjorde ti forandringer på laget til kampen mot Bournemouth, noe Riath Al-Samarrai har gjort et poeng av i Daily Mail.

SE HØYDEPUNKTER FRA BOURNEMOUTH V LIVERPOOL

– Det var seniorene som sjokkerte Dortmund, mens ungguttene utkjempet Bournemouth. Det har vært litt av en uke for Jürgen Klopp, som var i stand til å rotere ekstremt på sitt mannskap og likevel fortsatt være med i kampen om en plass blant topp fire.

– Daniel Sturridge hjalp Roberto Firmino til score Liverpools første mål, og gjorde selv det det andre med en eksepsjonell heading. Det betyr at han har gjort ni mål på 14 kamper fra start denne sesongen.

LES OGSÅ: – Vi var bedre enn jeg trodde