– Trodde vi skulle klare det på slutten

Liverpool-spillerne er langt nede etter finaletapet, men håper det øker sulten for Europa-suksess.

– Vi er bare skuffet akkurat nå, forteller en tydelig preget Adam Lallana etter kampen.

27-åringen, som ble byttet inn i andre omgang, brant Liverpools siste forsøk før Yaya Touré sikret Manchester City ligacuptittelen i straffekonkurransen på Wembley.

– Å komme så nærme et trofé, men ryke på straffer, er alltid noe som er tungt å svelge. Vi hadde noen straffekonkurranser på veien til finalen, og man kan ikke vinne hver gang, fortsetter Lallana.

– Følte vi hang med

Med 1–1 etter to timer fotball fikk Liverpool en god start på straffekonkurransen da Fernandinho bommet etter at Emre Can hadde lobbet ballen iskaldt midt i mål. Men påfølgende bommer av Lucas Leiva, Philippe Coutinho og Lallana, samtidig som Manchester City scoret på sine forsøk, ble avgjørende.

– Vi følte vi hang med gjennom ekstraomgangene og under kampen. Så å ryke på straffer … det kan gå begge veier. I dag brant dessverre jeg, Phil og Lucas straffene, så, ja, vi er skuffet på grunn av det, sier han oppgitt.

Saken fortsetter under.

Det handlet imidlertid ikke om innsatsen til spillerne på Wembley, mener Lallana bestemt. De røde åpnet friskt, men fikk lite til å stemme foran mål. Etter en jevnspilt første omgang tok Manchester-klubben ledelsen ved Fernandinho, før Liverpools sluttspurt resulterte i en fortjent utlikning av Philippe Coutinho.

Fullt fokus på Europa-fotball

I ekstraomgangene kom de røde til noen gode sjanser, mens Manchester City, anført av Sergio Agüero på topp, stadig var en trussel.

Les også: Klopp: – Føler meg ikke så positiv nå

– Alle ga alt i dag. Vi jobbet så hardt for å vinne, og i ekstraomgangene syntes jeg vi så friske ut. Jeg trodde vi skulle få scoringen på tampen, men nå er jeg bare skuffet på vegne av resten av guttene og manageren, for vi la ned skikkelig arbeid i dette, og å tape på straffer er ikke morsomt, sier Lallana.

Etter nederlaget ble det ikke sagt mange ord i garderoben, forklarer han, men oppsummert handlet det om å gi full gass i Europaligaen.

– Vi må bare fortsette å jobbe hardt. Vi er fortsatt med i UEFA-cupen, så dette gir oss forhåpentlig enda mer motivasjon til å gjøre det bra i den turneringen. Vi har en herlig runde når vi skal møte Manchester United, noe som er enormt. Fansen kommer til å elske det, vi kommer til å elske det, så vi må bare komme oss på beina og prøve igjen.