- Ungguttene sørger for større konkurranse

James Milner slår fast at Liverpools unge spillere har greid seg bra når de har fått sjansen og at det bare kan være til det gode for alle i klubben.

- Det er hva vi behøvde. Vi har hatt mange skader denne sesongen og du ønsker at disse guttene ikke bare skal komme inn å fylle en plass. Du vil at de skal bli bedre spillere, gi konkurranse til han som vanligvis bærer trøya, og at de skal være en del av troppen.

James Milner kommenterer til LFCTV, etter at Liverpool og Jürgen Klopp denne sesongen har benyttet en rekke unge spillere, da spesielt i cupkamper.

Les også: Hvem av ungguttene blir med videre?

Til søndag er det Aston Villa og Premier League det igjen er snakk om og Milner er en av dem som forventes å komme tilbake i startoppstillingen, men det er flere av ungguttene som kan ha gitt manageren hodebry angående laguttaket.

- Disse spillerne er klubbens fremtid slik at jo flere kamper de spiller jo mer erfarne vil de bli og mer vil de lære. Det er klart at det er til gode for alle i klubben.

- Vi eldre spillerne kan hjelpe til, og gjør det så mye vi kan. Det er greie gutter og de ønsker å lytte og lære så mye som mulig.

- De vet hva de ønsker og de har beina på bakken, og hvis ikke er vi beredt til å gi dem et spark bak uten at jeg tror det vil være noe problem.

- Du behøver å arbeide og være villig til å lytte, men innstillingen er også viktig, fortsetter James Milner som selv spilte som 16-åring hos Leeds.

- Når du spiller for en stor klubb som Liverpool vil det alltid være press på deg og søkelys fra media. Du må håndtere ikke bare det som skjer ute på banen men også det utenfor det grønne gresset.

Les også: - Klopp har gitt Brad Smith tillit