– Veldig skuffende at vi gir fra oss to poeng på ti minutter

I Jürgen Klopps fravær var det Pepijn Lijnders som møtte pressen etter kampen.

– Det var et skuffende resultat, men i 82 minutter var vi veldig bra. Vi ville dominere kampen og holde på ballen lenge. Det andre målet vårt viser det veldig godt. I 82 minutter var det egentlig ikke noe å si på hvordan vi spilte, og jeg synes vi ble bedre utover i kampen, sa førstelagstrener Pepijn Lijnders, som snakket i Klopp sitt fravær etter 2-2-kampen mot Sunderland.

– Det er selvsagt veldig skuffende at man iløpet av ti minutter gir fra seg to poeng. Selv etter 2-1 burde det ikke være noe problem, sa han til LFCTV.

LES OGSÅ: Klopp har fjernet blindtarmen

Roste Firmino

Ljinders mener det ikke påvriket forberedelsene til kampen at Klopp måtte melde avbud til kampen på grunn av blindtarmbetennelse.

– Manageren er kaptein på skipet, men spillerne er så profesjonelle og vi visste hva vi skulle gjøre og vi har et godt trenerteam, så det var ikke noe problem i forberedelsen, sa Ljinders.

Av positive ting å ta med seg fra kampen var Roberto Firminos innsats. Han scoret selv det første målet med hodet, før han gjorde hele forarbeidet da Adam Lallana scoret Liverpools andre mål.

– Firmino er virkelig i form og er veldig bra. Vi skulle spille konstant småpasninger i dag til vi kom i gode posisjoner, og vi presset godt underveis. Men i fotball kan man bare være fornøyd etter 95 minutter, og derfor må man konsentrere seg i 95 minutter, sier han.

Måltavla lyver litt i dag

– Vi har alltid nye sjanser til å slå tilbake. Måten vi spiller på både individuelt og som lag viser at vi utvikler oss stadig videre. Måltavla lyver aldri, men jeg synes den lyver litt i dag. Jeg synes heller ikke Sunderland skulle hatt det frisparket de fikk da de scoret sitt første mål. 

Treneren fikk spørsmål om aksjonen etter 77 minutter og hvordan det eventuelt påvriket spillerne. 

– Vi har en av de beste supportergruppene i verden, så hvis de vil si ifra om noe får de lov til det. Det påvirket ikke spillerne. Det forandret kanskje atmosfæren på stadion, men ikke på banen, sa han på pressekonferansen litt seinere. 

Om skadene

Både Dejan Lovren og Joe Allen måtte ut med skader før pause. 

– Lovren fikk kramper et par ganger på samme sted tidlig, og vi måtte ta han av selv om han kjente det bare lett. Allen virket utmattet og vi må se nærmere på hva som var galt, sa han om skadene. 

LES OGSÅ: Lysning lengst fremme - mørkt bakerst