– Veldig surrealistisk

Det har vært et utrolig døgn for Steven Caulker, som allerede har fått en gulrot av Liverpool-sjefen.

– Jeg er glad for å være her. Sent i går kveld fikk jeg telefonsamtalen om at jeg var på vei hit, og det er en utfordring jeg virkelig ser frem til. Adrenalinet har dratt meg gjennom dagen i dag, sier Caulker.

I sitt første intervju med klubbens nettsider legger ikke 24-åringen skjul på at han er spent etter å ha kommet inn på lån fra Queens Park Rangers, og gjennomført sin første treningsøkt med Anfield-klubben.

Klikk her for å se bilder fra treningen!

Fornøyd etter første økt

Stopperen sier han kjenner noen av spillerne fra før, som Joe Allen fra tiden sammen i Swansea, og at den første treningen var «veldig god». Velkomsten har vært upåklagelig, poengterer mannen med én landskamp for England.

Saken fortsetter under.

– Det var en god første treningsøkt. Det var godt å få høre managerens planer. Jeg hadde en rask samtale med ham, og skal forhåpentligvis snakke mer med ham og få høre idéene hans i morgen, sier han videre.

Les også: Klopp: – Ønsket en med erfaring fra Premier League

Caulker fikk først høre om interessen søndag, men det var først rundt klokka 21 mandag kveld at han fikk beskjeden han drømte om. Det ble mindre søvn enn planlagt den påfølgende natta.

– Da jeg våknet, føltes det fortsatt veldig surrealistisk, forklarer den 191 centimeter høye forsvareren.

– Hvem vet hva fremtiden bringer?

Liverpool hentet ham etter den vanvittige stopperkrisen, forårsaket av mange skader på en gang, de har hatt denne vinteren. Selv om Caulker i utgangspunktet bare er lånt inn for resten av inneværende sesong, har Jürgen Klopp rukket å motivere ham ytterliggere.

– Manageren har vært veldig positiv. Han har ønsket meg velkommen og sagt at det åpenbart har vært noen skader, så det var en mulighet for meg til å komme hit og spille. Han fortalte meg at hvis jeg kommer hit og gjør det bra, hvem vet hva fremtiden bringer? Det er spennende for meg, og jeg venter bare på å komme i gang.

Saken fortsetter under.

– Dette er en klubb jeg har sett på gjennom mange år, og jeg er veldig klar over hva slags type stil de spiller med og forventningene fra klubben. Det er en utfordring jeg gleder meg skikkelig til, sier Caulker.

– Tar hver dag som de kommer

Liverpool er den åttende klubben 24-åringen nå har vært i, inkludert tidligere låneopphold. Tidligere denne sesongen var han på lån i Southampton, men slet med spilletiden. Nå håper han på flere sjanser på en større arena.

– Det ville vært herlig å tre på seg Liverpool-trøya og gå ut på Anfield. Det ville vært et veldig spesielt øyeblikk. Hvis jeg får mange kamper her, ville jeg vært henrykt, og det er noe jeg hadde vært veldig stolt over, forklarer han, og legger til at målet er å hjelpe laget mest mulig.

• Spillerprofil: Liverpools nye nummer 19

– Som jeg sa, så vet jeg ikke hva fremtiden bringer, men akkurat nå handler det om å ta hver dag som de kommer. Det er en stor kamp i morgen, og dersom jeg blir tatt ut, skal jeg selvsagt prøve å gjøre mitt beste og hjelpe laget.