– Velger Origi på topp

Paul Joyce i Daily Express tror manageren velger Divock Origi foran Daniel Sturridge til den første kvartfinalen.

Daniel Sturridge har vært forbannet når han har blitt tatt av banen den siste tiden. Mens den engelske landslagsspissen har sett ut til å grue seg for å bruke toppfarten og jakte baller, har Divock Origi vist seg som det helt motsatte.

 

Belgieren, som har bedret sin fysikk etter at Jürgen Klopp kom, jakter det som er av baller, presser på en helt annen måte en Daniel Sturridge.

 

Om Klopp skulle gå for målscoreren Daniel Sturridge, eller Divock Origi fra start har vært det store spørsmålet rundt laguttaket før torsdagens kvartfinale. Normalt velinformerte Paul Joyce i Daily Express mener han går for unggutten fra Belgia.

 

Nedtur for Sturridge

 

«Klopp vil jobbe med planene sine i en hemmelig treningsøkt i dag (torsdag), etter å ha advart spillerne mot at de må spille på sitt aller beste dersom de skal forbli i turneringen», skriver Joyce.

 

Joyce skriver videre at Sturridge håper å starte sin femte kamp på rad, for første gang på to år, vil se på det som en stor nedtur dersom det er Divock Origi som får startplassen. Onsdag kveld ser det ut til at Klopp heller mot belgieren.