«Vi er klare»

LFC bekrefter at Anfield i kveld blir fylt til randen, og Jürgen Klopp slår fast at hans gutter er fokuserte og klare for kamp mot Borussia Dortmund.

Liverpool FC har i dag bekreftet at alle billetter er solgt til kveldens kamp mot Borussia Dortmund, i returkampen i kvartfinalen i Europa League og med avspark kl 21.05.

I dagens program skriver manager Jürgen Klopp bl.a. dette:

«Dette tegner til å bli en veldig spesiell anledning, hvor to av Europas største klubber møtes på en spesiell bane foran to grupper med utrolige supportere.»

«Spillerne ser fram til muligheten til å spille i en kamp som betyr så mye. Jeg kan føle det og jeg liker virkelig den følelsen. Det er positive vibrasjoner rundt oss for øyeblikket. Vi er ikke oppglødde eller nervøse – vi er fokuserte og klare.»

«Vi har en tropp med spillere som er sultne etter å gjøre det bra som et lag og for dem selv. Det er en innstilling som er avgjørende for vår utvikling. Jeg ønsker ikke spillere som er «glade» for ikke å spille – det er absolutt ikke tillatt. Imidlertid, det er viktig å ha spillere som forstår at prestasjonene og resultatene til laget kommer foran alt annet.»

«Det er de omgivelsene vi behøver for å kunne komme oss fremover og jeg synes vi ser på tegn på dette.»

LES OGSÅ: - Vi må være smarte mot Dortmund