- Vi er kommet hit for å vise hva vi kan

Thomas Tuchel hos Dortmund sier at hans lag var bundet i første kamp, men nå vil spille med frihet. Julian Weigl sier at Anfield også vil løfte Borussia.

Borussia skal angripe

Det var offensive representanter fra Borussia Dortmund som møtte pressen på Melwood i ettermiddag. Trener Thomas Tuchel mente at alt oppstyret rundt Jürgen Klopp og hans gjenkomst gjorde det vanskelig for de daværende vertene, men at hans lag nå vil ta mye risiko og har til hensikt å gå i angrep og score mål.

- Spillerne er både avslappet og oppglødde over å være i Liverpool. Vi håper vi kommer til å trives i morgen kveld.

- Jeg tror ikke resultatet fra den første kampen vil ha avgjørende betydning. Vi er kommet hit for å vise hva vi kan. Vi er kommet hit for å score mål.

- Spillerne følte seg bundet ved gjenkomsten til Klopp, men returkampen vil bli annerledes. Vi er kommet hit for å angripe og å ta risiko.

- Vi vet at vi må spille opp mot vårt beste og vi er klar til å gjøre det. Vi ønsker ikke å score et mål, vi ønsker to eller enda flere scoringer.

- Origi spilte en fantastisk kamp, men vi er klare for ham og også Sturridge. Det vil bli en vanskelig avgjørelse for Jürgen.

Stor atmosfære

Midtbanespiller Julian Weigl fortsatt antydningene om at morgendagens oppgjør foran The Kop kan bli en klassiker.

- Vi kommer til å ta til oss atmosfæren og få styrke fra den.

- I den første kampen så vi styrkene til LFC når det gjaldt å presse, takle og vinne dueller. De la ned mye innsats. Vi må hele tiden være årvåkne.

- Vi har ikke et dårlig utgangspunkt. Vårt mål er å score så fort som mulig og vise vår styrke og vårt tempo helt fra avspark. 

LES OGSÅ: Håper på mer trøkk på tribunene enn i Dortmund