– Vi er på deres nivå

Daniel Sturridge mener at Liverpool kan matche Borussia Dortmund, og vel så det, over to kamper.

Liverpoolfc.com lurer på hvordan det er å spille mot en verdensmester som Mats Hummels.

– Jeg er på hans nivå. Jeg vurderer ikke noen som større enn meg eller bedre enn meg. Jeg frykter ingen. På ingen måte. Han er på samme nivå som meg. Vi møter toppspillere i Premier League hele tiden. Det er den beste ligaen i verden, svarer Sturridge.

– Vi møter forsvarsspillere hele tiden som trolig ikke får den honnøren de fortjener. Jeg har spilt på toppnivå i mange år, så dette er ikke noe nytt for meg.

– Dette blir en stor kveld for alle, og du kan ikke la nervene få ta overhånd. Du må bare nyte dette. Det er jo hva livet handler om.

48 mål på 84 kamper

Sturridge har gjort 48 mål på 84 kamper for Liverpool siden han kom til Anfield-klubben i januar 2013. Formen er også brukbar, noe tre mål på de fem siste kampene han har startet vitner om.

– Lista er lagt, og jeg håper jeg kan fortsette på det samme nivået, og kanskje enda litt bedre også, sier spissen om den statistikken.

– Jeg vet jeg kan prestere langt bedre enn jeg har gjort i det siste. Det handler bare om å komme skikkelig i form igjen, og da er det viktig å få spille 90 minutter hver gang.

– Det er ikke enkelt å score i hver eneste kamp, så jeg kan egentlig ikke ha det som målsetting, men jeg tror jeg kan score mer enn et mål for annenhver kamp, og det er det nivået jeg ønsker å være på.

LES OGSÅ: Firmino og Sturridge på benken

– Scoring i annenhver kamp er ikke så verst, men jeg stiller strenge krav til meg selv, og ønsker ikke å slå meg til ro med det.

– Du skal nyte kamper som dette

Spissen spår uansett en underholdende kamp mot Borussia Dortmund i morgen.

– Dette blir en stor begivenhet. Ikke bare for spillerne, men for fansen også. Jeg tror også alle som ikke er involvert med Liverpool vil nyte denne kampen. Dette er begivenheter du ønsker å få med deg, nyte og følge med på.

LES OGSÅ: Klopp snakker om hvorfor han benket Sturridge