– Vi forsvarte oss ikke aggressivt nok

Simon Mignolet var ikke fornøyd med hva som skjedde i forsvaret mot Leicester, og mener Liverpool også skapte for få sjanser.

Simon Mignolet holdt Liverpool inne i kampen med to fantastiske redninger i første omgang mot Leicester tirsdag.

Etter pausen kunne han likevel ikke gjøre stort med Jamie Varys fantastiske skudd etter 60 minutter, og 71 minutter inn i kampen fikk samme mann styre inn ligalederens andre mål

– Det er vanskelig når man slipper inn. Etter en god start lot vi Leicester komme inn i kampen, og vi forsvarte oss ikke aggressivt nok. Jeg var fornøyd med 0-0 til pause, men i andre omgang scoret Vardy et veldig bra mål, sa Simon Mignolet til LFCTV etter 2-0-tapet.

Lite sjanser

Mignolet ble kåret til Liverpools beste spiller av oss i Liverpool.no, forsvaret fikk langt strengere karakterer på spillerbørsen.

– Jeg følte vi fortsatt var i kampen til pause, og kunne fått mål på en kontring eller noe. Men vi klarte ikke skape de sjansene vi trengte.

– Vi mangler noe i sluttproduktet. Vi skapte ikke nok sjanser til å score mål. Når man spiller borte mot Leicester trenger man noen muligheter før det blir mål av det.

– Vi må bare fortsette å jobbe på fram mot Sunderland, det er alt vi kan gjøre. Vi må bare lære av feilene, og ta med oss det positive. Vi er veldig skuffet over at vi ikke fikk med oss noe her, sa Mignolet. 

LES OGSÅ: Klopp skuffet etter tapet for ligalederen