– Vi kan klare dette

Joe Allen mener det er fullt mulig å slå Villarreal på Anfield, og ta seg til finalen i Europa League.

Villarreal leder som kjent 1-0 etter den første semifinalen, etter en scoring av Adrian Lopez på overtid.

– Villarreal skal få sitt å streve med i morgen kveld, lover Joe Allen i et intervju med UEFA.com.

– Vi var ikke langt unna å gjennomføre kampplanen vår til punkt og prikke i den første kampen, og det kunne fort ha vært vi som hadde fått med oss en 1-0 seier fra Spania. På en annen kveld kunne vi ha vunnet, noe som hadde vært ideelt. Men jeg har likevel tro på at vi er gode nok til å vinne returkampen og ta oss til finalen, sier waliseren.

LES OGSÅ: Alle tilgjengelige for Villarreal

– Det var tøff opplevelse, sier midtbanespilleren om det å tape den første kampen på overtid.

En taktisk batalje

 – Det ble en taktisk kamp, noe som var en skikkelig test for alle når det gjelder å møte et lag som spiller på en annen måte enn vi er vant med. Villarreal er gode til å flytte ballen raskt. De spanske topplagene liker ofte å ha ballen i laget, noe som vi ikke er så vant med at motstanderne våre i England gjør.

– Det var et slag i trynet å slippe inn et mål, og spesielt når det kom så sent i kampen. Jeg synes vi gjorde en god kamp. Det er kamper som dette du ser frem til hele karrieren. En semifinale i en UEFA-turnering er en viktig kamp.

– Vi har gjort våre forberedelser godt, og har lært mye foran kampen på Anfield. Dersom vi går videre, selv om vi tapte 1-0 i den første kampen, vil vi være i stand til å si at vi gjorde en god jobb i Spania. Men bare dersom vi tar oss til finalen.

LES OGSÅ: Har forsvarssjefen tilbake