- Vi må forsvare oss bedre mot Liverpool

Remi Garde er engstelig for den kvaliteten som Liverpool har i angrepet, når han og Jürgen Klopp møtes for første gang som managere på søndag.

Liverpool vant 3-2 mot Aston Villa i slutten av september. Den gang var Brendan Rodgers manager for Liverpool og Tim Sherwood ledet Aston Villa. Nå er det Remi Garde og Jürgen Klopp som vil stå i trenersonen på Villa Park, når lagene møtes i Premier League førstkommende søndag.

- Hvis vi spiller på samme måte mot Liverpool vil bli straffet, sa Remi Garde på sin pressekonferanse i dag, da han skulle kommentere spillet i siste kamp hjemme mot Norwich (som Aston Villa vant 2-0).

- Seieren og tre poeng var veldig viktig, men jeg var ikke fornøyd med måten vi spilte på.

- Jeg har aldri møtte Jürgen Klopp. Han er en topp manager, han har en god personlighet. Han virker ekte, noe jeg liker. Jeg liker ikke managere eller spillere som spiller en rolle.

- Liverpool har kvalitet og kvantitet fremme i angrepet. Det spiller en offensiv fotball. Det vil være opp til oss å forsvare oss godt, bedre enn vi gjorde mot Norwich. Vi behøver å rette på mye.

Les også: Gestede kjemper for å bli klar mot Liverpool

En spiller som har funnet tilbake til noe av sin form hos Aston Villa er veteranen Gabriel Agbonlahor, som også scoret i siste kamp mot Norwich, etter at det gikk rykter om at han kunne komme til å forlate klubben i januar.

- Han har vært her i lang tid, han er toppscorer for Villa og veldig viktig, sier Garde om Agbonlahor.

- Noen ganger innen sport har du problemer med folk, men det er noe du må leve med og håndtere. Du må komme deg videre og det er hva som har skjedd med Gabby. Han er et fortrinn hvis du benytter ham riktig.

- Han har annerledes kvaliteter sammenlignet med andre spillere. Han tiltrekkes av målet og han liker å komme bak motstanderne, og det er veldig vanskelig å forsvare seg mot. Hans dype løp skaper også plass for andre.