– Vi må ha hundre prosent fokus

Roberto Firmino håper at han kan følge opp gårsdagens gode kamp på søndag.

I går ble Roberto Firmino tomålsscorer da han satte inn én retur, før han skrudde ballen nydelig opp i lengste kryss. Tidligere denne sesongen har han gjort mål mot Manchester City. På søndag er det ny kamp mot en av Liverpools rivaler, og trolig den største.

 

– Manchester United er en stor klubb, og jeg vet hvor stor denne kampen er her. Vi må være hundre prosent fokuserte. Dersom vi gjør det like bra fremover på banen som vi gjorde mot Arsenal, vil vi ha en god sjanse til å vinne på søndag, sier brasilianeren til Liverpool Echo.


Video med tillatelse fra TV 2

 

– Jeg håper at jeg kan spille slik mot alle lag, og ikke bare de store. Det er fint å spille bra mot de gode lagene, men målet mitt er å hjelpe laget med å score mål og gjøre det jeg kan på banen.

 

Firmino følte at laget fortjente mer i går.

 

– Det var ekstra motivasjon mot Arsenal. Jeg er lei meg for at vi ikke kunne vinne kampen, men jeg er glad for at jeg kunne hjelpe laget med å score to mål, og vi fikk i det minste uavgjort til slutt. Jeg føler vi spilte mye bedre enn Arsenal. Det ville ikke ha vært rettferdig dersom vi tapte kampen, så vi skulle ha minst ett poeng.