- Vi må prøve å skape tilsvarende atmosfære

Jürgen Klopp håper både hans lag og fansen vil være i stand til å gjenta festkvelden mot Borussia Dortmund, når Villarreal kommer for å kjempe om finalebillett i Europa League.

- Hvis vi, med vårt spill, kan skape en tilsvarende atmosføre som vi gjorde mot Dortmund, da vil det bli mye vanskeligere for Villarreal enn de nå forestiller seg. Slik er det, sier Klopp til Daily Telegraph før returen i Europa League.

Jürgen Klopp har i en ujevn sesong sett sitt mannskap løfte seg i Europa League, ikke minst under seire mot Manchester United og Borussia Dortmund på Anfield. Nå håper han med hjelp fra The Kop at de røde skal ta seg til en europeisk finale i hans første sesong som sjef på Merseyside, hvor triumf i Europa League også vil gi innpass til neste sesongs Champions League.

LES OGSÅ: – Klopp håper å bryte spansk dominans

Må spille lurt

- Det vil være en annen atmosfære, en annen kamp. Jeg vet ikke hvor mye de vet om Anfield. Det er ingen overraskelse at de feiret etter å ha vunnet med en scoring i kampens siste minutt, det var mer at min kollega sa etter kampen at 1-0 var resultatet han drømte om. Det eneste jeg følte var at vi var halvveis. Dere må komme til Anfield, og det er slik jeg fortsatt føler det, fortsetter Liverpools manager, som ikke legger noe skjul på at hva som skjer torsdag kveld vil få en stor innvirkning på hvordan denne sesongen kan bedømmes.

- Dette er en vidunderlig mulighet. Da vi ble trukket mot Dortmund var det i virkeligheten ingen som forventet at vi skulle gå videre. Vi viste at det var mulig. Dette er som en drøm og vi ønsker at den skal bli en realitet.

- Alt er nå som det skal være. Det er en semifinale og det blir vanskelig. Kanskje alle forventer at vi kommer til å være i fyr og flamme fra første sekund og presse dem på deres egen halvdel. Forhåpentligvis kan vi overraske dem litt, men det dreier seg om å spille lurt. Vi vil være veldig bra forberedt til denne kampen.

LES OGSÅ: - Ikke tatt avgjørelse om startelleveren ennå