– Vil ikke behandle Sturridge som en appelsin

Daniel Sturridge har endelig funnet tilbake til formen, men Jürgen Klopp vil ikke skvise han tom.

Jürgen Klopp har fått et hyggelig luksusproblem på topp med både Daniel Sturridge og Divock Origi i god form om dagen.

Men selv om Sturridge har holdt seg lengre skadefri enn på lenge, insiterer Klopp på at det er viktig å ha fokus på mye han bruker 26-åringen, for å få mest mulig ut av ham.

– Hvis du tror Daniel Sturridge kan spille fra første til siste minutt i de siste ni kampene, så greit. Ja, han er i fantastisk form. Jeg vet det. Men det beste for oss, for han og for England i EM er å holde han i den formen han er i nå, som er den beste han har hatt siden jeg kom hit, sier Klopp, som med ni kamper har regnet med en eventuell Europa League-finale.

LES OGSÅ: Se den store snuoperasjonen

Gode sammen

– Selv etter denne lange perioden, kan man ikke bruke ham som en appelsin, og presse ut all juicen, sier manageren til Liverpool Echo.

Klopp har to ganger brukt Sturridge og Origi sammen på topp, og mener de kan passe godt sammen som spissduo. Og han trives helt tydelig med alle alternativene han har til å sette opp laget nå. 

– Det kan de absolutt. De har vist at de kan spille sammen. De kan være veldig gode sammen. Men vi må finne en løsning. Hvem vet om jeg starter med en eller to, eller om noen kommer inn og gjør en stor forskjell i kampen.

– Det er en fin situasjon og jeg håper det fortsetter slik, sier Klopp. 

LES OGSÅ: Scoringssnittet er helt i Liverpool-toppen