– Visste vi ikke ville slå Liverpool like enkelt som Spurs

Dette sa Dortmund-spillerne etter den første kampen i kvartfinalen.

– Det er ingen katastrofe, vi har fortsatt alt å spille for. Et 2-2-resultat ville ha vært vanskeligere for oss, men Liverpool viste at de virkelig har kvalitet, sa Dortmund-kaptein Mats Hummels etter kampen i går.

– Vi visste at det ikke kom til å bli enkelt, men jeg tror vi har en god mulighet for å gå videre, mener han.

Også manager Thomas Tuchel holder seg optimistisk foran returen. 

– Vi gleder oss til returkampen. Vi kan også score bortemål, og mer enn ett. Vi er ikke redde, og ikke altfor skuffet. Vi må analysere kampen, for vi spilte ikke vår beste kamp. Vi har reist mange steder og scoret, og vunnet, og nå er vi halvveis i oppgjøret Spillerne har troen, og har spilt mange jevne tøffe kamper, sa Tuchel. 

LES OGSÅ: «Taktisk mesterklasse fra Klopp»

Møter erkerivalen til helgen

Mens Liverpool spiller mot Stoke på søndag, skal Dortmund spille mot sin erkerival Schalke 04 i helgen. Det er med andre ord liten fare for at gultrøyene vil spare spillere inn mot returoppgjøret.

Nuri Sahin, fikk sju kamper da han var lånt ut til Liverpool i 2012. Han synes ikke det var uventet at Dortmund slet mer enn mot Tottenham.

Da Dortmund møtte Tottenham i forrige runde, vant de hele 3-0 hjemme, og sikret også en 1-2-seier i returoppgjøret på White Hart Lane.

– Media mente vi var favoritter, men jeg visste fra start av at vi ikke ville slå Liverpool like enkelt som Tottenham, sa Sahin etter kampen. 

LES OGSÅ: – Klopp fortalte meg hvordan jeg skal bruke kvalitetene mine