– Watford vil ha Sinclair denne måneden

Liverpool-spiss Jerome Sinclair er ønsket som avlaster for Odion Ighalo og Troy Deeney i Watford.

Den unge målmaskinen, som scoret i sin første start for Liverpool sist fredag, har ennå ikke forlenget kontrakten på Merseyside, og Watford er blitt favoritter til å hente ham, ifølge Telegraph.

19-åringen er godt likt av Liverpool, men vet samtidig at mulighetene for A-lagsminutter under Jürgen Klopp ikke er store, med spillere som Roberto Firmino, Christian Benteke, Daniel Sturridge og langtidsskadde Danny Ings foran i køen.

Har kontrakt ut sesongen


A-LAGSJUBEL: Sinclair takket for tilliten fra start mot Exeter med scoring. (Video: TV 2)

Watford skal være villig til å tilby stortalentet en mye raskere vei til å bli en regelmessig figur på førstelaget, skriver avisen videre. Ighalo og Deeney, som er blant de mest målfarlige duoene i ligaen, trenger reserver, og Sinclair pekes ut som en god avlaster.

Avtalen hans med Liverpool løper ut ved sesongslutt, men Watford håper de kan få signaturen hans på en kontrakt allerede i dette januarvinduet i stedet for å vente helt til sommeren.

I tillegg skal det være interesse for Sinclair – som for øvrig ble tidenes yngste Liverpool-spiller da han kom inn mot West Bromwich i en alder av 16 år og seks dager i september 2012 – fra utlandet, men tenåringen kommer trolig til å bli værende i England.

Les også: Tror Sinclair forlater Liverpool

Denne sesongen har Sinclair seks mål for Liverpools U21-lag i tillegg til den ene A-lagsscoringen.