Allen best i kontrollert avansement

Vi mener Joe Allen var aller best da Liverpool avanserte til fjerde runde i FA-cupen. Men det var mange om bestemannspremien.

Mignolet 6Hadde veldig lite å gjøre i denne kampen. God kontroll på det ytterst lille som kom.
Randall 6Var litt borte i førsteomgangen. Innledet andre omgang med et godt raid på høyresiden. Ble byttet ut fem minutter ut i finaleomgangen for Flanagan.
Ilori 6Ble ikke satt på de store prøvene. Hadde flere grove pasningsfeil i første omgang, men det fikk ikke konsekvenser.
Enrique 6Iloris midtstopperkollega og kaptein i kveld, var heller ikke venn med ballen i innledningen. Oser ikke akkurat sikkerhet når ballene han serverer har så dårlig adresse som de hadde ved noen anledninger. Spilte seg opp.
Smith 7Løpsvillig, gode bidrag offensivt, taklingssterk. Er virkelig i ferd med å spille seg inn i supporternes hjerter. Australieren som var på vei ut av Anfield, bør få flere muligheter.
Brannagan 7En annen unggutt som også spilte en god kamp. Godt overblikk, god timing i taklingene sine, god dødballfot. Flink til å plassere seg.
Allen Liverpools beste8Bidro med erfaringen på midten. Kontrollerte spillet og hadde gode involveringer. Alltid på tærne, god offensivt og defensivt. Spiller for sin Liverpool-framtid og var banens beste i denne kampen.
Stewart 7Hadde tidvis mye ballkontakt. Viste en fantastisk løpsvilje og var arbeidssom på Liverpools midtbane i kveld. Atter et talent som la inn et godt kort til sin tyske sjef i kveld.
Ibe 7Hadde et fantastisk skudd som manglet bare noen millimeter fra å være inne. Målteknologien skilteden fra å bli dømt inne. Spilte med god ro og et godt overblikk. God assist på målet til Ojo.
Teixeira 8Joao har fått sine sjanser tidligere, brukt dem godt, for så å forsvinne. Nå var han her igjen. Portugiseren leverte en glimrende kamp, scoret og markerte seg godt ellers også. Godt overblikk, flink til å presse høytog forstyrre motspillerne. Hadde gode defensive bidrag i tillegg til det offensive.
Benteke 7Bare målet manglet for Benteke. Sjefen har savnet å se sulten hos Benteke. Her var det bedring. Var litt mer rå i spillet enn han har vært så langt i sesongen. To headinger i første omgang burde ha vært omsatt til mål. Kanskje belgieren med dette er på vei mot formen?
Flanagan 6Du verden hvor godt det var å se Flanagan i rød drakt igjen. Og du verden for et gjensyn Anfield ga ham da de ga han stående applaus i den første kampen siden mai 2014. Måtte du fortsette framgangen. De 40 minuttene han fikk i kveld lover godt. Bidro bra offensivt i den tiden han spilte.
Chirivella 0Fikk tolv minutter for Ibe og markerte seg heller lite.
Ojo 0Stortalentet ble nylig hentet tilbake fra Wolverhampton. I kveld fikk vi se hvorfor. Talentet er bevegelig, god med ballen. Viste ved et par anledninger at høyre-venstre-finten sitter. Scoret et fint mål da han nesten upresset la ballen i krysset. Mangler fem minutter på å få poeng. Vi vil ha mer, Sheyi.