Avslått nytt bud på Benteke

Liverpool nekter å selge Christian Benteke for under 30 millioner pund.

16. aug 2016 kl 11.41 Marius Rabben

Crystal Palace har fått avslag på budet om å kjøpe Benteke for 23 millioner pund pluss 7 millioner i bonuser, melder Paul Joyce i Express.

De helrøde ønsker minst 30 millioner pund for Belgia-spissen, og mener bonusene i budet fra Palace har for urealistiske krav til å bli oppfylt.

Må øke budet

Under forhandlingene tidligere i sommer sa London-klubben seg villig til å betale rundt 25 millioner pund, men la ikke inn et offisielt bud, ifølge avisen.

Manager Alan Pardew, som så laget sitt tape 0–1 hjemme for West Bromwich i ligastarten, er på jakt etter angrepskraft, og må øke budet om Liverpool skal gå med på salg.

Merseyside-klubben har ingen planer om å låne ut 32,5 millioner pund dyre Benteke, og vil heller beholde ham i stallen enn å slippe ham billigere enn ønsket.

Benteke har imidlertid ikke spilt noen av treningskampene i sommer. Jürgen Klopp inkluderte ham heller ikke i 18-mannstroppen mot Arsenal, men spissen trener som normalt med laget.

PÅ SIDELINJA:
PÅ SIDELINJA:  Benteke har ikke spilt for Liverpool etter sommerferien. Han sluttet seg til troppen i USA, men så treningskampene fra benken og var ikke med mot Arsenal.

Palace sikret seg nylig 25 millioner pund i salget av Yannick Bolasie til Everton, og skal ifølge Express også være interessert i Moussa Sissoko fra Newcastle.

Vil ikke til West Brom

Joyce skriver samtidig at West Bromwich vil kjøpe Benteke, og er villig til å imøtekomme Liverpools krav, men spilleren selv ønsker ikke en overgang til The Hawthorns.

I tillegg er både Sunderland og Everton interessert i 25-åringen, som er ute etter en ukelønn på omkring 120 000 pund.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo er Benteke lysten på Crystal Palace. Kommer klubbene til enighet om pris, forventes det følgelig at overgangen blir gjennomført.

«Forventer fortsatt at Benteke til Palace vil skje», tvitrer Pearce tirsdag. «Alle parter ønsker å komme frem til et kompromiss.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]