Duo mister trolig søndagens kamp

Dejan Lovren og Marko Grujic ser ut til å bli spilleklare, men det er dårlig nytt for James Milner og Daniel Sturridge.

12. aug 2016 kl 11.42 Arild Skjæveland

Senere i dag holder Jürgen Klopp sin pressekonferanse før Arsenal-kampen, men allerede har han kommentert skadesituasjonen til Liverpoolfc.com.

Dejan Lovren:

– Ingen problem, han har vært helt fin på trening.

Marko Grujic:

– Marko var tilbake på trening torsdag, og det var ikke så alvorlig som jeg sa etter kampen. Smertefullt, men ikke alvorlig.

Det er dårligere nytt for Daniel Sturridge og James Milner.

Daniel Sturridge:

– Onsdag kunne han trene, men torsdag så kjente han det litt, så vi får se. Han har hatt noen dager der han ikke har fått trent, så det er ikke bra med tanke på Arsenal-kampen. Vi har andre spillere tilgjengelig, så det er bra for oss. Forhåpentligvis forblir det slik, slik at vi kan gi Daniel nok tid - slik at han kan bli kampklar i løpet av de neste dagene. Det er nok av kamper som skal spilles.

– Det er ingenting alvorlig med ham, men det var nok til å ta ham bort fra trening. Vi får se. Vi må tenke på spillerne som er tilgjengelige for øyeblikket, så kan alle de andre jobbe for å bli friske igjen.

James Milner:

– Med Milner så må vi vente og se. Det er bedre enn vi forventet etter Barcelona-kampen da han forlot stadion på krykker. Det er ikke et bilde du ønsker å se etter en kamp. Søndag følte han seg bedre, og det samme på mandag. Det er en skade i hælen. Det er veldig smertefullt, og når det er smertefullt for «Millie», da er det virkelig smertefullt. Vi vil ikke ta noen sjanser - vi vil vente til alle sier at vi kan kjøre på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]