Pressekonferanse klokken 11.00:Jürgen Klopp med siste nytt foran Spurs-kampen

Les hva Jürgen Klopp hadde å si om Tottenham, Daniel Sturridge og skadesituasjonen.

25. aug 2016 kl 10.33 Einar Kvande

Om sesongen så langt:

– Det har vært mye bra. En ny sesong med store forventninger. Du må finne rytmen. Slik er det både for oss og for Tottenham. Det viktigste så tidlig i sesongen er å finne rytmen. Vi brukte hele kampen i Burton til å gjøre det.

Om Tottenham-kampen:

– Det blir en spennende kamp. Tottenham er fortsatt et sterkt lag. De har hentet inn noen veldig gode spillere. Jeg har også sett mange gode tegn fra oss. Vi er optimistiske med tanke på denne sesongen, men vi vet det blir tøft borte mot Tottenham. Denne kampen blir helt annerledes enn de to siste vi har spilt. Tottenham er et lag som presser. De gir ikke bort mye rom. Vi har mer erfaring nå (sammenlignet med Klopps første kamp som Liverpool-manager på White Hart Lane). Vi føler oss sterkere sammen. Vi har hadde gode stunder sammen. Det har gjort oss sterkere som gruppe.

Om Daniel Sturridge:

– Hvorfor spør dere om slikt som dette? Jeg ønsker ikke å benytte Daniel ute på kanten, men han kan spille der. Burnley og Burton var ikke kamper hvor jeg trengte offensive vinger. Han spilte ikke i noen låst posisjon. Dette er absolutt ikke noe problem. Du ligger ikke ute på vingen og venter på at noe skal skje. Det er fleksibel fotball. Det handler om å komme inn i og rundt straffefeltet. Daniel er en veldig intelligent spiller. Han er god til å komme i posisjoner som ikke er enkle å forsvare.

Om skadesituasjonen:

– Noen få spillere er tvilsomme. Det er to dager til neste kamp, så vi får vente litt. Emres skade er ikke alvorlig, men det er ankelen som han har hatt problemer med tidligere også. Det er samme situasjon med Divock. Det er ikke noe alvorlig, men han hadde litt krampe, og det er ulike nivåer av krampe. Jeg er ikke sikker på at de blir tilgjengelige.

Om Balotelli og Markovic:

– Vi venter til 1. september, og så analyser vi situasjonen. Troppen vår bør ikke være for stor. Vi skal ikke spille 60 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]