Jürgen Klopp etter 1-1 mot Tottenham på White Hart Lane:– Vi burde ha vunnet denne kampen

Det var en frustrert Jürgen Klopp som møtte pressen etter kampen.

27. aug 2016 kl 16.47 Einar Kvande

– Selvsagt er jeg frustrert. Når du kan vinne borte mot Tottenham, bør du vinne borte mot Tottenham. Vi kunne nå ha stått her og pratet om den samme kampen, etter en seier, sa Klopp.

– Det var et par avgjørelser som ikke gikk vår vei, men som kanskje en nøytral person ser annerledes enn meg. Vi spilte veldig bra mot et sterkt lag.

– Tottenham måtte forandre planen sin etter at Walker måtte ut, og Dier måtte spille sideback. De begynte å slå langt, noe som jeg tror var noe annet enn de ønsket å gjøre.

Diskusjon rundt offsideavgjørelsen

– Vi ledet meget fortjent 1-0, og gjorde også 2-0 men fikk målet annullert. Det må ha vært veldig marginalt. Når jeg er på den siden jeg er, så er jeg selvsagt for offensiv fotball og vil si at det ikke var offside. Hadde jeg vært på det forsvarende laget hadde jeg selvsagt sagt at det var offside. Det ble dømt, og det er ikke den største feilen som er begått i fotball.

Klopp ble spurt om Liverpool burde vært mer kliniske foran mål, og kunne ha avgjort kampen til sin fordel tidlig.

– Vi bør alltid skape flere sjanser, og vi bør alltid være mer kliniske.

Klopp ville hatt et straffespark til

– Jeg skjønner ikke hvorfor dommeren ikke gir oss straffe på den cornersituasjonen. Han skal ikke stoppe spillet der, for så å fortelle spilleren at om han gjør det igjen så er det straffe. Hadde han ventet et sekund med å blåse hadde det vært straffespark. Dette er fotball, og du ønsker å se scoringer.

– Vi gjorde en feil i kampen, og de scoret et mål. Det er ikke hyggelig, og det føles ikke særlig bra akkurat nå.

– Det var en kamp vi var nær ved å vinne, og jeg mener vi hadde fortjent det. Men nå fikk vi ett poeng, og det er bedre enn ingenting.

– Nå skal det spilles landskamper, og jeg håper alle spillerne mine kommer tilbake derfra skadefrie og i veldig god form. I det minste i samme forfatning som da de forlot oss. Og så får vi fortsette etter det.

– Jeg hadde virkelig likt å stå her med ni poeng, men nå er det fire. Det er jeg ikke fornøyd med.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]