Beale fornøyd etter avansement

Treneren for Liverpool U21 sa seg tilfreds med sitt mannskap som aldri slapp Leeds til, og som nå håper på Everton i kvartfinalen.

- Jeg er veldig fornøyd, konstaterte Michael Beale etter at hans Liverpool U21 vant 1-0 mot Leeds og gikk til kvartfinalen i U21 PL Cup.

- Dette ble en annerledes kamp enn vi er vant til med mye kjemping og ikke så mye spill, men etter at vi tidligere i sesongen har sluppet inn en rekke billige mål var vi i dag veldig solide.

- Steven Caulker kom og var utmerket for oss, sammen med unge Daniel Cleary som spilte sin første kamp på en måneds tid.

- Daniel Trickett-Smith ble matchvinner og viste igjen at han har evnen til å score fra sin posisjon offensivt på midtbanen. Brooks Lennon spilte 90 minutter for første gang med oss og bekreftet at han er en god spiller, mens Ovie Ejaria kom inn og fikk vist seg fram. På venstrebacken dokumenterte Sam Hart at han har hatt en utmerket utvikling denne sesongen. Det var mye positivt, vi hadde gode sjanser til å score nummer to og vant fortjent.

- Nå håper vi at Everton blir vår motstander i kvartfinalen slik at vi kan få et skikkelig lokalderby i cupen. 

LES OGSÅ: - Viktig å få kamptrening