Ber fansen skru opp volumet

Simon Mignolet håper at Liverpools tolvte mann skal bli avgjørende i morgen kveld.

Under dagens pressekonferanse på Melwood utfordret både Simon Mignolet og Jürgen Klopp The Kop til å overgå «den gule veggen» i Dortmund når det gjelder å lage stemning på tribunene.

– Våre fans vil støtte oss. Det har vært mange strålende europacupkvelder på Anfield, og jeg er sikker på at våre fans vil forsøke å matche, og kanskje overgå, den stemningen som var i Dortmund, uttalte keeper Mignolet.

– De vil være ivrige etter å heie på oss for å nå semifinalen. Dette blir en stor kamp å spille i. Det er dette du ønsker som fotballspiller, la belgieren til.


 
– Vi ser frem til kampen, og alle er spente. Vi spilte en veldig god kamp i Dortmund, og det var en flott kveld for oss. Men nå har vi en jobb å gjøre med våre egne fans i ryggen.

– Vi må ikke la nervene ta overhånd. Vi må bare forsøke å spille opp mot vårt beste. Vi må være fokuserte på jobben. Fansen og alle i klubben vil nyte kvelden, som vanlig når det er europacup på Anfield.

– Et steg om gangen

Klopps første kamp på Anfield var en kamp i gruppespillet i Europa League, mot Rubin Kazan i oktober.

– Jeg husker at manageren kom inn foran den kampen og sa at dersom vi ønsker å nå finalen, så er dette første steget på veien. Du ønsker å nå finalen i denne turneringen. Hver kamp er et steg på veien. Det er ikke annerledes i morgen.

LES OGSÅ: Nesten alle hentet av Klopp

– Vi vil forsøke å gjøre det samme som vi har gjort så langt. Forhåpentligvis fortsetter dette cupeventyret helt til siste slutt.

Divock Origis scoring i Tyskland betyr at Liverpool er videre om det ikke scores mål på Anfield i morgen kveld.

– Vi er ikke avhengige av å holde buret rent, men dersom vi klarer det vet vi at vi er videre, filosoferer Mignolet.

– Vi forsvarte oss godt

– Forsvaret gjorde en veldig god jobb i bortekampen, så vi ga dem ikke mange sjanser. Vi var godt organiserte og gjorde det vi skulle gjøre.

– Vi forsøker å holde buret rent og score selv i alle kamper, og det vil vi forsøke å gjøre i morgen også.

– Vi skapte flere sjanser enn Dortmund på bortebane, og nå vil vi forsøke å score målene som kan vinne denne kampen. Vi fokuserer på å vinne kampen, og dersom vi holder buret rent vil det være enda bedre.

– Dersom vi går videre, spiller det ikke så stor rolle hvilken måte vi gjør det på. Da vil vi være glade uansett. Vi gjorde det veldig bra i Dortmund, og oppgaven for oss nå er å gjøre det igjen.

LES OGSÅ: Ingen nye skadeproblemer