Blir ikke enige om en ny kontrakt

Sergi Canos er ønsket av flere klubber, og synes å være på vei vekk fra Liverpool.

Liverpool Echo skriver at Sergi Canos noe overraskende synes å være på vei bort fra Liverpool denne sommeren, da Liverpool FC og Canos sine representanter ikke klarer å enes om en ny kontrakt for den unge spanjolen.



Canos fikk sin debut for Liverpools førstelag da han kom inn fra benken i sluttminuttene i sesongens siste ligakamp, mot West Bromwich på The Hawthorns. Dette kort tid etter at 19-åringen hadde returnert fra et vellykket sesonglangt låneopphold i Championship-klubben Brentford.

Canos sine representanter skal kreve mer i lønn for å skrive under en ny avtale med Liverpool enn Anfield-klubben er villig til å gi en så ung og uprøvd spiller. Liverpool Echo slår fast at spanjolen vil være på vei bort fra Liverpool FC dersom han ikke firer på kravene. Spillerens nåværende kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2017.

Lokalavisen på Merseyside melder at flere klubber viser interesse for Canos. Det skal dreie seg om portugisiske klubber, samt Watford i Premier League og Queens Park Rangers i Championship. Liverpool skal ha satt en prislapp på 4 millioner pund på den offensive midtbanespilleren.

LES OGSÅ: Canos i skyene etter debuten

Canos kom til Liverpools akademi fra Barcelona i 2013. Han gjorde sju mål på 39 kamper for Brentford i den nylig avsluttede sesongen.