Brukt fordi de var tilgjengelige

Den rutinerte kvartetten Simon Mignolet, Joe Allen, Jordon Ibe og Christian Benteke ledet ungdommen gjennom cupkampen mot Exeter sammen med lagkaptein for kvelden, Jose Enrique.

– De ble benyttet fordi de var tilgjengelige. De har ikke spilt så mye i det siste, så det var ikke noe problem å bruke dem. Det var grunnen til at de ble benyttet i denne kampen, forklarte manager Jürgen Klopp etter 3-0 seieren.

– Da vi spilte i Exeter var Joe Allen for eksempel ikke tilgjengelig, og Jordon Ibe hadde en kjenning med et muskelproblem. Det var ikke spesielt alvorlig, men vi ønsket ikke å ta noen risiko med ham.

– Vi visste at omkampen ville bli helt annerledes enn den første kampen. Vi spilte på et mye bedre underlag, og vi spilte annerledes fra første sekund av, men likevel mot en god motstander. En veldig god motstander. De spilte fotball, forsøkte å bygge opp angrep, og prøvde egentlig alt, så vi fikk mye å jobbe med. Spesielt i 10-15 minutter i annen omgang, da vi mistet kontrollen litt. Men så scoret vi mål. Vi burde gjøre dette hyppigere, for det er ikke tvil om at scoringer forandrer kamper!

LES OGSÅ: Jürgen Klopp skryter av publikum

(Video med tillatelse av TV 2)