Burnley frustrert over manglende betaling

Det er nå sju måneder siden Danny Ings gikk til Liverpool. Burnley har foreløpig ikke fått et pund.

Burnleys manager Sean Dyche er svært frustrert over at klubben ikke har fått noe penger for overgangen til Danny Ings.

Ings forlot klubben på free transfer i fjor sommer, men siden han er under 24 år har Championship-klubben rett på kompensasjon.

Liverpool og Burnley har ikke klart å komme til enighet om hvilken sum som skal betales, og dermed vil en såkalt «tribunal» avgjøre Ings verdi. Denne kompensasjonskomiteen er så langt ikke satt sammen. 

LES OGSÅ: Slik bestemmes prisen på Ings

Håper på avklaring før sesongslutt

Dyche hadde håpet Burnley ville fått en avklaring før transfervinduet stengte i januar for å kunne hente forsterkninger, men slik ble det ikke.

– Som enhver business så vil man ideelt få penger inn og så kunne se hva man skal betale ut. Nå er det en gråsone for oss, siden vi ikke vet hvor dette vil ende. Vi håper nå det blir avklart før sesongen er over for alles del, sier Dyche ifølge Mirror.

Mens Liverpool skal ha tilbudt tett opptil 6 millioner pund, har Burnley ønsket nærmere 10 millioner pund for Ings. Liverpool kan risikere å betale mer enn  6,5 millioner pund, som er den høyeste summen som er fastsatt til nå. Den var for Daniel Sturridge, da han kom til Chelsea fra Manchester City i 2009.