Byttet ut ti spillere og sikret CL-plass

Villarreal med sterk generalprøve på bortebane før møte med Liverpool.

Roberto Soldado var den eneste spilleren som startet søndagens kamp mot Valencia, som også startet da spanjolene vant 1-0 hjemme mot Liverpool på torsdag.

Men selv om manager Marcelino Garcia Toral byttet ut ti av elleve spillere for å spare de til returoppgjøret mot Liverpool neste torsdag, ble det 2-0-seier borte mot Valencia.

Med den seieren sikret laget seg også 4. plassen i Spania, og er dermed klare for Champions League-playoff neste sesong.

Lopez scoret igjen

Samuel sendte Villarreal i ledelsen etter 14 minutter, før Adrian Lopez scoret det andre etter 32 minutter.

Lopez var samme mann som senket Liverpool på overtid på Estadio El Madrigal.

– Taktisk er det få lag som matcher Villarreal for tiden. Solid gjennomført omgang på Mestalla. Samuel García og Adrián López har scoret. 0-2, skrev Viasats ekspert på La Liga Petter Veland på Twitter etter den første omgangen.

Her kan du lese vårt intervju med Veland om Villarreals styrker.