Can: - Hvordan jeg kom tilbake

Emre Can overrasket alle med å bli spilleklar til returkampen mot Villarreal, og fullførte 90 minutter som en av banens beste.

Det var mot normalt, og en forfriskende god nyhet i en sesong hvor Liverpool nesten kontinuerlig har måttet vente på spillere fra skadeopphold av ulik varighet. Emre Can var ment å være ute i opptil seks uker etter et kraftig overtråkk i thrilleren mot Borussia Dortmund, men tre uker senere stod han klar til å være med på nok en stor kveld på Anfield da Villarreal ble slått ut i semifinalen av Europa League.

Les også: Liverpool dominerer ukas lag

- Mye hardt arbeid! Over de tre ukene hadde jeg ikke en eneste fridag, forklarte Can til journalister etter kampen, på spørsmål om hvordan han greide å bli spilleklar på rekordtid.

- Jeg tilbrakte hver dag sju til åtte timer på Melwood for å bli klar til denne kampen og jeg er veldig fornøyd over at jeg var i stand til å spille.

- Jeg fikk greie på det på selve kampdagen, svarer Emre på når han fikk beskjeden fra Jürgen Klopp om at han skulle starte kampen. – Jeg visste ikke noe før det. Manageren snakket med meg, spurte om jeg følte meg klar og jeg sa: «Yeah, jeg er klar og kan spille.»

- Skaden var ikke så langvarig. Jeg var ute i tre uker, men før det hadde jeg spilt 45 kamper eller noe slikt. Jeg er i form og har ingen smerter.

Les også: - For en kveld!