Chelsea fortsatt med i kampen om Teixeira

Liverpool virker å ha kommet et steg lenger enn Chelsea i kampen om Alex Teixeira, men London-klubben er fortsatt interesserte i brasilianeren.

Chelsea var lenge regnet som favoritter til å sikre seg 26 år gamle Teixeira denne måneden, men Shakhtar Donetsk hevder, ifølge The Times, at London-klubben ikke har kommet med noe formelt bud, slik Liverpool har. Shakhtar-ledelsen bekrefter dog at det var samtaler med Chelsea om spilleren i desember.

På Stamford Bridge trodde man at Teixeira ville koste rundt 25 millioner pund, og la planene på is når Shakhtar krevde 38 millioner pund for angriperen.

Nå som Liverpool er kommet på banen med et konkret bud, som Anfield-klubben allerede har fått avslag på, er det ventet at Chelsea-ledelsen vil ta affære igjen. På Stamford Bridge er man vant til å vinne lignende slag. De rappet som kjent Willian foran nesen på Tottenham for ikke så lenge siden. Liverpool har på sin side feilet i sine forsøk på å sikre seg spillere som Henrikh Mkhitaryan, Willian, Diego Costa og Yevhen Konoplyanka i løpet av de to siste årene.

Pato er en annen brikke i spillet mellom Chelsea og Liverpool

En annen brikke i dette spillet mellom Liverpool og Chelsea om Alex Teixeira heter Alexandre Pato. The Times kriver at Pato igjen ble linket til Liverpool i går, etter at spillerens agent hevdet at Anfield-klubben fortsatt var interesserte i hans klient trass i at Chelsea synes å være nær ved å sikre seg brasilianeren for 8,5 millioner pund.

Chelsea skal verbalt ha kommet til enighet om en kontrakt med den tidligere AC-Milan spissen, men spillerens agent, Gilmar Veloz, insisterer på at Patos klubb, Corinthians, fortsatt ikke har mottatt noe bud fra Chelsea.

Da Veloz ble spurt om hvilke klubber som har en sjanse til å sikre seg Pato svarte han: «Chelsea, Liverpool, Sporting Lisboa og Benfica.»

LES OGSÅ: Ayre har reist hjem

Foto: EuroFootball/Stringer/Getty Images