Clyne om hvordan Crystal Palace skal stoppes

Nathaniel Clyne mener at flankespillerne til Liverpools motstander i morgen blir viktige å få kontroll på.

Yannick Bolasie er nylig tilbake fra skade hos Crystal Palace og Wilfried Saha er en annen trussel for Liverpool i morgen i London. Nathaniel Clyne spilte 137 kamper for Palace før han gikk til Southampton, og deretter til Liverpool, og vil være en av de backene hos de røde som må demme opp for trusselen som vertene fra London utgjør på flankene.

- Hvis den beste spilleren til motstanderen er ute på vingen, da vet du at dersom du kan stoppe han kan du trolig også stoppe hele laget fra å spille godt. Det bringer et press som jeg trives med, at du skal prøve å hindre deres beste spillere, forklarer Clyne til Liverpoolfc.com.

- De har flere kvalitetsspillere, de er gode fremover på banen og har mye fart i laget.

- Vi må være på vårt beste for å stoppe deres offensive spill, og så prøve å bryte dem ned defensivt for å få scoringene som kan gi oss tre poeng.

- De har en veldig liten stadion hvor fansen støtter sitt lag og gjør det vanskelig for motstanderen. Det kommer til å bli en god kamp med en god atmosfære. Vi viste mot City at vi er i stand til å slå hvem det skal være når vi har dagen.

- Jeg har mange venner og familie som bor i området og som vil være på kampen. Det er noe jeg ser fram til og forhåpentligvis kan vi reise hjem med tre poeng.