Clyne var syk

Jürgen Klopp håper å ha Nathaniel Clyne tilgjengelig mot Villarreal. Høyrebacken måtte stå over lørdagens kamp mot Newcastle grunnet sykdom.

– Clyne kastet opp hele natten foran Newcastle-kampen. Vi måtte gjøre en endring der. Divock kunne ikke spille. Clyne kunne ikke spilte. Lucas hadde spilt to kamper på rad etter et langt avbrekk, og kunne ikke starte. Forhåpentligvis er det ingen som mener at vi tok ut feil lag mot et mannskap som kjempet mot nedrykk. Vi forsøkte å benytte det beste mannskapet vi hadde tilgjengelig, uttaler Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

– Så dere et lag som tenkte på Villarreal-kampen? Vi har god nok tid til å forberede oss på Villarreal nå.

– Så dere Adam Lallana etter Newcastle-kampen, da så dere en skuffet spiller. Ingen tenkte på torsdagens kamp. Vi er fortsatt i god form. Jeg så mye bra i kampen.

LES OGSÅ: – En frustrerende andreomgang

– I en kamp som dette trenger du litt flaks, selv om du er det beste laget. Leicester blir trolig mestere nå, og de har hatt flaks i noen kamper. Det er slik det fungerer.

– Vi spilte bra, om man ser bort i fra de to målene vi slapp inn, og vi kom tilbake i kampen etter at det ble uavgjort også. Det var ikke lett, men vi hadde våre gode øyeblikk.

– Vi ga aldri opp. Kampen ble ikke så veldig intens. Vi er veldig nær toppen. Vi skulle tatt sju poeng mer fra kampene mot Sunderland, Southampton og Newcastle. Da hadde vi vært veldig nær å kjempe om noe i ligaen.

LES OGSÅ: – Vi må tenke som om det fortsatt står 0-0