ESPN:Sheyi Ojo gjør comeback for U23-laget i morgen

Det blir et lenge etterlengtet gjensyn med Sheyi Ojo i morgen, når Liverpool U23 spiller bortekamp mot Leicester i Premier League International Cup.

2. des 2016 kl 16.47 Einar Kvande

Ojo har vært satt ut av spill helt siden begynnelsen av august på grunn av et stressbrudd i et lite ben i ryggen. Tenåringen var tilbake i full trening den 14. november, og trenger sårt kamptrening.

Manager Jürgen Klopp uttalte under sin pressekonferanse i formiddag at Ojo vil spille for U23-laget de kommende ukene, for å komme i form igjen. ESPN hevder at 19-åringen vil spille den første kampen for U23-laget allerede i morgen ettermiddag.

– Ojo er en veldig ung gutt, som trenger masse trening. Han er ikke skadet lenger, men han må trene og spille så mange kamper som mulig for U23-laget, sa Klopp.

– Vi fant ut at det ville være fornuftig om han jobber sammen med reservelaget på trening og i kamper de kommende ukene. Alt vi kan gjøre med førstelaget vil være for tidlig for ham. Nå må han finne rytmen og komme i form igjen, og så får vi se hvordan det går, fortsatte tyskeren.

– Han kjenner ikke noe til skaden lenger, men han er selvsagt langt fra å være i kampform, så nå handler det om å få minutter på baken med U23-laget, la Klopp til.

Liverpool U23 sin bortekamp mot Leicester U23 i Premier League International Cup har avspark klokken 14.00 i morgen ettermiddag.

Liverpool har spilt to kamper i turneringen tidligere, som endte med tap 2-1 for Wolfsburg og uavgjort 1-1 mot Porto. Begge var hjemmekamper.

Det betyr at de røde ligger på tredjeplass i gruppe C foran morgendagens kamp, og har bare Leicester bak seg på tabellen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]