U23-laget satser på treningskamper

Liverpool U23 skal ikke spille offisiell kamp igjen før 9. januar, og har derfor fylt julemåneden med treningskamper.

21. des 2016 kl 09.04 Einar Kvande

Terminlisten i Premier League 2 gir Liverpool U23 nesten en hel måned spillefri. Sist U23-laget spilte offisiell kamp var mot Arsenal mandag 12. desember. En match de røde vant 3-2 hjemme på Anfield.

Neste ligakamp er først 9. januar. Da skal Mike Garritys gutter gjeste Leicester.

Ledelsen for U23-laget har konkludert med at man ikke kan ha spillefri i en hel måned, og har derfor fylt juletiden med fire treningskamper. To av disse er allerede spilt.

Den første ble spilt mot kinesiske Hangzhou Greentown FC på fredag. En kamp Liverpool vant komfortabelt 5-1.

I går ettermiddag gjestet Liverpool så Chester, hvor de vant 2-1 etter scoringer av Harry Wilson på straffespark, etter at Sheyi Ojo var blitt felt, og Cameron Brannagan.

Neste treningskamp spilles fredag 30. desember. Da kommer Wigan på besøk, før de røde avslutter oppkjøringen til Leicester-kampen med å teste seg mot walisiske Bangor City på bortebane onsdag 4. januar.

Chester tok ledelsen

I gårsdagens kamp mot Chester var det vertene som tok ledelsen ved Tomi Adeloye. Den førstelagsaktuelle trioen Trent Alexander-Arnold, Ovie Ejaria og Ben Woodburn spilte alle i kampen. Det gjorde også Joe Gomez, Kevin Stewart, Sheyi Ojo og Mamadou Sakho.

– Vi var veldig positive i denne kampen, og spilte veldig, veldig bra. Vi hadde ballen mye, og Chester tok ledelsen mot spillets gang. Vi slo bra tilbake, og tok kontroll over kampen igjen. Treningskamper kan være en mental utfordring av og til, men spillerne virket veldig motiverte, så det var en veldig god test, sier trener Garrity til Liverpoolfc.com.

Liverpools lag mot Chester: George, Alexander-Arnold, Garcia, Gomez, Sakho (Whelan 45), Stewart, Wilson, Ejaria, Woodburn, Brannagan, Ojo (M. Gomes 76).
Reserver: Dunn, Atherton, Phillips.

Det var planlagt på forhånd at Mamadou Sakho skulle spille bare en omgang, ifølge ESPN sin Liverpool-korrespondent Glenn Price.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]