Det står om en EM-billett

Sheyi Ojo mot Sergi Canos. I ettermiddag skal det avgjøres hvem av de to som får delta i EM-sluttspillet for U19-landslag i sommer.

Vinneren tar alt når England U19 møter Spania U19 i Eliterunden i EM-kvalifiseringen i Spania i ettermiddag. En plass i sommerens U19-EM står på spill. Begge lag har fire poeng etter de to første kampene i gruppen, mot Georgia og Hellas. Lagene møtes i Lepe klokken 17.00.

Sergi Canos spilte de første 45 minuttene i Spanias 1-1 kamp mot Georgia på lørdag, og fikk dermed sin tredje landskamp på U19-nivå. I den første kampen i gruppen, 2-0 seieren over Hellas torsdag kveld, var Canos ubenyttet reserve.

Unngår spanjolene tap for England i kveld vil de være klare for sluttspillet i Tyskland. England må altså vinne kampen for å nå EM-sluttspillet, fordi de har dårligere målforskjell enn Spania etter de to første kampene.

England spilte 1-1 mot Hellas på lørdag. Sheyi Ojo spilte den første timen av kampen. De unge engelskmennene vant 2-1 over Georgia på torsdag. I den kampen var Ojo innbytter, og kom inn etter 79 minutters spill.