Dette kan du lese om i medlemsbladet

Har du siste medlemsblad? Les om McAllister, Ince, Dudek og McDermott og mye mer. Bli medlem i dag hvis du vil motta The Kopite.

Et nytt fyldig medlemsblad er ute. Hvis du har vanlig medlemskap, digitalt medlemskap eller er medlem av Juniorklubben kan du også lese bladet på PC/MAC eller på nettbrett.

Hvis du ønsker å bli medlem og motta dette bladet - klikk her.

Her noe av det du kan lese om i The Kopite 7 2015-16:

Gary McAllister -

Trener i tre måneder - helt til evig tid

Gary McAllister forlot Liverpool som helt. Da han returnerte som trener, varte det i under tre måneder. Her snakker han om rollen han fikk under Rodgers, nedturen med å få sparken og de gode øyeblikkene med Liverpool.

 

Paul Ince - kaptein mot alle odds

Gutten, som ble foreldreløs. Den foreldreløse, som ble gjengleder. Gjenglederen, som ble kaptein. Kapteinen som ledet bitre rivaler – og en hel nasjon.

 

 

Anfield Wrap - ønsker å gi fansen et bedre tilbud

Andy Heaton (t.v) er en skriveglad scouser med engasjement ut over det å følge Liverpool fra tribunen. Som en av hovedfigurene i The Anfield Wrap er han del av en nisje av fans som nå kan tjene sitt levebrød ved å informere, fortelle om og engasjere andre røde supportere.

 

Akademiet: - Unggutten har vit seg frem

Liverpool har brukt mange spillere i sesongen 2015/16, inkludert en rekke unggutter i cupene. I ligaen, på det toppede førstelaget, har det ikke vært noe virkelig gjennombrudd. Treneren for de rødes juniorlag, Neil Critchley, deler sine tanker om sesongen som nærmer seg slutten.

 

McDermott: - Ser mye Klopp i seg selv

Han var den store humoristen i garderoben, drakk plenty med øl og hadde alltid et smil på lur. Kanskje er det derfor han passet bedre som assistent enn manager, scouseren Terry McDermott.

Les også om:

Jerzy Dudek
- Slik husker han Istanbul

Trond Fredriksen
- En av mange røde i AaFK

Stolpeskudd
- Rivaler: Manchester City

Scouse Voice
- Marerittet til Hendo

Konkurranser, poster, reportasjer og mye annet.

MELD DEG INN HER OG MOTTA BLADET I LØPET AV NOEN DAGER