Dette skriver avisene etter Leicester-tapet

«Det er soleklart at det trengs en stor operasjon, og den skulle ha startet i januar», mener James Pearce, som legger alt håp om topp fire dødt.

Bortsett fra i lokalavisa Liverpool Echo, handler det meste om Jamie Vary og Leicesters jakt på ligatrofeet i de engelske avisene etter tirsdagens kamp på King Power Stadium.

James Pearce i Echo er på sin side svært lite fornøyd med hva han fikk se fra Liverpool i 2-0-tapet for serielederen.

Tåpelig innaktivitet

«Tåpeligheten av Liverpools innaktivitet i transfervinduet, ble smertefullt illustrert på denne bleke kvelden», slår Pearce fast.

«Alt  håp om at Liverpool skulle begynne en sein klatring mot topp fire ble effektivt slukket. De grelle feilene i Jürgen Klopps lag ble avdekket av Claudio Ranieris mannskap.»

Klopp har gitt spillerne tid til å overbevise ved at det ikke ble hentet inn forsterkninger i januar-vinduet. Pearce mener spillerne bare fortsetter å skuffe tyskeren.

«Det er soleklart at det trengs en stor operasjon, og den skulle ha startet i januar», skriver Pearce.

Han er spesielt bekymret for det som skjer på topp for Liverpool, og nevner at det ikke er scoret på fem timer fotball siden Norwich-kampen.

«Tannløse i angrep, lettvektere på midtbanen og sårbare i forsvar. Dette er et lag som trenger en ny ryggrad», er Pearce sin oppsummering, det er for øvrig akkurat samme ordvalg han brukte etter Watford-tapet før jul. 

Om Vardys første mål var ustoppelig, var den andre en gavepakke fra Sakho, skriver han. 

Slått på sitt eget spill

«Jürgen Klopp setter sin stolthet på å skape et lag som presser aggressivt og dekker hvert grasstrå, men Liverpool-manageren ble slått på sitt eget spill her», skriver Stuart James i The Guardian

«Liverpool hadde sine øyeblikk i de første 45 minuttene og kom til noen lovende sjanser, men manglet besluttsomhet når det gjaldt mest.»

«Klopps lag begynte å ta kontroll i starten av andre omgang og Leicester så for første gang ut til å slite litt, men Vardys skudd ut av ingenting forandret alt», skriver han videre. 

I The Telegraph er man også opptatt av Vardys innsats, og Liverpool-forsvarets naivitet. 

«Det ble avsluttet fra en slik posisjon at da Vardy skulle skyte virket det som Dejan Lovren holdt seg unna i en misforstått tro at ikke noe farlig kunne skje fra den posisjonen», skriver Sam Wallace.   

«Liverpool ble nedkjempet på midtbanen flere ganger og Lovren-Sakho samarbeidet ser ut til å være på lånt tid», skriver han. 

LES OGSÅ: MIgnolet: – Vi forsvarte oss ikke aggresivt nok