Divock kunne ha valgt Manchester United

Da han var 15 år sa Divock Origi nei til Manchester United. Nå ser han frem til å møte rivalen i Europa League, etter at han allerede har lært mye hos LFC.

Tidlig storvokst og en ettertraktet spiss fikk Divock Origi tilbud fra Old Trafford da han var 15 år gammel. Om et par uker vil belgieren reise dit, men da som spiller for Liverpool i et møte i Europa League. Først er det imidlertid Crystal Palace i dag og Origi sier at han stadig blir bedre med en liverbird på brystet.

- Jeg hadde ingen ting mot Manchester United, sier Divock om da han sa nei til klubben fem mil lenger øst for Liverpool. – Jeg var 15 år gammel og hadde ikke noe i mot dem eller noe annet lag. Min drøm var å spille i Premier League en dag, men jeg kikket på akademiet til Lille og så at spillere som Eden Hazard kom derfra. De hadde andre spillere som Gervinho og Joe Cole på sitt førstelag. Jeg tenkte at det var en sjanse til å komme seg fram der.

- Nå er jeg veldig motivert til å spille mot United, som alltid er spesielt. Jeg er veldig motivert og tror vi har mulighet til å komme langt i denne turneringen (Europa League). Vi er klare til kamp.

- Det var ikke lett for å være ærlig, da du signerer for en ny klubb ønsker du å spille for dem, sier Origi om forrige sesong da han ble lånt tilbake som en del av avtalen med Lille. Det medførte en skuffende sesong for den nå 20-årige spissen. Det tok også tid før han begynte å vise seg fram på Anfield.

- Jeg brukte tid til å tilvenne meg, men nå går det mye bedre. Jeg har arbeidet hardt. Jeg har lært mye og begynner nå å dra nytte av det.

LES OGSÅ: - Origi har tatt store skritt