Endelig et hyggelig angrepsproblem

Jürgen Klopp har angripere tilbake fra skader og sier at det nå er viktig for ham å finne det rette laget og den rette formasjonen.

- Det er første gang jeg har dette problemet, gliste Klopp på dagens pressekonferanse da han begynte å snakke om angripere og det faktum at Daniel Sturridge, Philippe Coutinho og Divock Origi er tilbake fra skader. Fra før av har han Roberto Firmino og Christian Benteke.

Les også: - Joe Allen blir ute en stund

- Roberto er langt mer stabil og komfortabel enn før. Han viser nå hva han er i stand til.

- Philippe er en som alltid er i stand til å utgjøre en forskjell i kamper. Han har hatt to perioder ute med skader denne sesongen og vil ikke være 100 prosent ennå, men han ser bra ut. Det var et av de smarteste frisparkene (mot West Ham) i fotballhistorien, det var skikkelig cool.

- Det var en dristig formasjon å bruke Christian, Daniel og Divock sammen, men vi ønsket å vinne kampen. Jeg tror ikke det er en oppstilling vil kommer til å bruke i Premier League, men det er ikke tvil om at Daniel og Christian kan spille sammen.

- For noen uker siden hadde jeg ingen spisser, nå har jeg fire. Vi må finne en stabil formasjon slik at vi alltid skaper sjanser. Det å finne den riktige formasjonen er alltid viktig for en manager.