England sjokkerte Tyskland

Nathaniel Clyne og Jordan Henderson var nest sist på 2-2 og 3-2 da England kom tilbake fra 0-2 i Berlin. Dejan Lovren ikke i aksjon for Kroatia.

England lå under 0-1 etter en nokså jevn 1.omgang mot Tyskland, hvor Toni Kroos scoret på et langskudd som gikk forbi en Jack Butland som nettopp var blitt skadet. Tyskerne fikk også feilaktig annullert et mål Mario Gomez. Adam Lallana hadde den største sjansen til engelskmennene, men greide ikke å presse ballen under tverrliggeren da han fikk en skuddmulighet fra 16 meter.

En heading fra Gomez ga Tyskland tilsynelatende full kontroll med 2-0 i 2.omgang, selv om Emre Can gjorde en stygg feil da han ikke greide å skjerme ut ballen ved dødlinjen og Jordan Henderson skjøt i en forsvarer og over fra god posisjon.

To flott scoringer fra Harry Kane og innbytter Jamie Vardy snudde imidlertid bildet, den siste scoringen etter et innlegg fra Nathaniel Clyne ute på høyrekanten. Tyskland virket slitne og aldrende og Dele Alli burde ha gitt England ledelsen. På overtid fikk imidlertid gjestene en corner som Jordan Henderson sendte presis mot første stolpe, og hvor Eric Dier stanget inn seiersmålet.

Can, Clyne og Henderson spilte hele kampen, og Emre Can fikk et gult kort i en ikke særlig overbevisende kamp som høyreback hos Tyskland. Adam Lallana ble byttet ut etter 71 minutter. Så vidt vi kunne se kom alle de fire fra Liverpool greit gjennom kampen med tanke på skader.

I en kamp tidligere på kvelden spilte Ungarn og Kroatia 1-1. Dejan Lovren var ikke på banen i den kampen.