Fansen raser mot Lawrenson

Den tidligere Liverpool-stopperen hevder han ikke visste at han poserte med The S**.

Tidligere Liverpool-forsvarer Mark Lawrenson tråkket i salaten under innspilling av «Football Focus», og lot seg avbilde med en utgave av tabloidavisen «The S**» som illustrasjon til et innslag om Manchester United.

Dette er samme avis som spredte løgner om Liverpool-fansen i forbindelse med Hillsborough-tragedien, og en avis som derfor er boikottet på Merseyside og av Liverpool-fans over hele verden.

– Jeg var ikke klar over at avisen jeg fikk var The S**. De ønsket å vise en bakside relatert til Jose Mourinho, og jeg ble gitt avisen samtidig som jeg ble stilt et spørsmål av Dan Walker, forteller Lawrenson til Liverpool Echo.



– Hadde jeg visst at det var The S**, ville jeg aldri ha gjort det. Jeg holdt frem avisen for å vise overskriften, og da jeg skjønte hva som hadde skjedd var det for sent.

– Jeg ville aldri ha vist frem avisen om jeg hadde visst det var The S''. Det var bare jeg og Jermaine Jenas der, og de ga meg avisen for å vise meg overskriften på baksiden og på forsiden. Jeg var ikke klar over at det var The S** før det var for sent. Hadde jeg visst det, ville jeg aldri ha rørt den, gjentar Lawrenson.

Den tidligere midtstopperens tabbe har fått mange Liverpool-supportere til å rase mot ham på sosiale medier.

Her er noen av reaksjonene: