Får han sin første kamp under Klopp på søndag?

Danny Ings kan bli involvert mot West Bromwich.

Danny Ings er ikke med i Liverpools Europa League-tropp, men Jürgen Klopp håper han kan benytte spissen mot West Bromwich på søndag. Det blir i så fall aller første gang Ings er på banen etter at Klopp tok over manageransvaret på Anfield.

Den tidligere Burnley-spissen fikk som kjent en rift i fremre korsbånd i venstre kne på trening den 14.oktober i fjor, og ble operert i London noen dager senere.

Vi har tre spillere som kanskje kan være tilbake etter skader. Vi får se. Jeg har ikke tatt noen endelig avgjørelse, uttalte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Vi får se om Danny Ings er klar til kampen mot West Bromwich, la han til.

Henderson og Origi

Samtidig kjemper Jordan Henderson og Divock Origi en kamp mot klokka for å bli aktuelle for Europaliga-finalen på onsdag. Henderson har vært ute en måned etter at han skadet leddbånd i det ene kneet i bortekampen mot Borussia Dortmund den 7.april, mens Origi skadet leddbånd i den ene ankelen mot Everton to uker senere.

– Divock og Hendo er begge på bedringens vei. Hendo har fått trent litt mer. Vi får se hva som skjer de kommende dagene. Jeg må ta det jeg får.

LES OGSÅ: Lever i håpet

– De er begge nær ved å være tilbake. Dersom finalen var en uke senere, ville jeg vært sikrere. Det blir en kamp mot klokka. Jeg er ikke sikker, så vi får bare vente og se.