Får skryt etter sin første seniorkamp

Utlånte Ryan Fulton reddet straffespark for Portsmouth.

19-åringen ble fredag lånt ut til Portsmouth for resten av sesongen, og keepertalentet måtte ikke vente lenge på ligadebuten. Han ble nemlig satt rett inn på Portsmouth sitt lag til kampen mot Oxford på lørdag, på grunn av at Brian Muprhy er skadet.

Fulton hadde ikke engang trent med sine nye lagkamerater før kampen. Den utlånte Liverpool-keeperen forårsaket et staffespark etter 51 minutters spill, etter å ha felt Danny Hylton. Men 19-åringen reddet straffesparket, og stoppet også returen på mesterlig vis.

Portsmouth-avisen The News skriver at Fulton gjorde en solid kamp, trass i at Oxford vant matchen 1-0.

– Jeg synes at Ryan var veldig god, uttaler Pompey-vingen Gareth Evans til avisen.

– Han ble satt i en vanskelig situasjon da han forårsaket straffesparket. Han måtte komme ut. Det var riktig avgjørelse.

– Han gjorde en fantastisk dobbeltredning på straffesparket. Foruten dette la jeg merke til at han hadde veldig gode utspark.

– Tar man i betraktning at dette var hans første seniorkamp, ble jeg virkelig imponert over ham.

– Vi skjønte at Murph slet med en skade på onsdag og torsdag, forteller Evans.

– Manageren gjorde sitt ytterste for å hente inn noen, så han skal ha skryt for at han fikk Ryan til klubben. Vi hadde ikke trent sammen med Ryan, og møtte ham ikke før kampdagen. Det skjer av og til i slike nødsituasjoner. Det kan være vanskelig å få noen inn så raskt som manageren klarte. Ryan gjorde det bra for oss, og fortjener skryt for det, avslutter Evans.