Fikk ladet batteriene

Alberto Moreno er klar for innspurten i Premier League etter å ha slikket sol på den største av Kanariøyene.

– Vi må kjempe for å nå våre mål for sesongen. Vi er ikke langt unna å vinne Europa League, selv om vi må gjennom noen kamper til. Vi tror imidlertid vi kan vinne turneringen. Vi har slitt mer i Premier League, men vi jobber veldig hardt for å klatre på tabellen, forsikrer Moreno i et intervju med Liverpoolfc.com.

 

Training today in Tenerife !! 👌🏻🔝☀️⚽️

Et bilde publisert av Alberto Moreno Perez (@amplfc18)

Moreno og de andre Liverpool-spillerne som ikke har vært opptatt med landskamper den siste uken, har gjennomført en treningsleir på Tenerife. I løpet av oppholdet klarte den spanske venstrebacken å bli helt kvitt strekkskaden i baksiden av låret som han fikk under trening på Old Trafford foran Europa League-kampen mot Manchester United, og som førte til at han gikk glipp av to kamper.

– Jeg begynte å trene med laget igjen på Tenerife. Alt gikk bra, og jeg har ikke kjent noe til skaden. Jeg håper at jeg kan spille neste kamp mot Tottenham, og at jeg holder meg skadefri resten av sesongen.

 

My girl @liliagranadilla 😍

Et bilde publisert av Alberto Moreno Perez (@amplfc18)

– Det viktigste med oppholdet på Tenerife var treningen og at vi skulle holde oss i form, men vi fikk også tid til å slappe av, både på spa og på stranden, og det hjalp oss til å få ladet batteriene litt.

– Men dette var på ingen måte en ferietur. Vi fokuserte på å få mest mulig ut av treningsøktene, og forbedre oss. Det var en flott tur i så måte.

 

TENERIFE ☀️🌊🛥

En video publisert av Alberto Moreno Perez (@amplfc18)