Firmino kan bli spilleklar

Roberto Firmino har fortsatt en liten sjanse til å bli friskmeldt i tide til morgendagens kamp mot Tottenham.

Liverpool vil sjekke helsetilstanden til Firmino så tett opp mot avspark i morgen som mulig, for å gi brasilianeren muligheten til å bli involvert i kampen mot Spurs. Liverpools toppscorer måtte stå over kampen mot Southampton som følge av en hamstringskade, og trakk seg som en følge av skaden også fra den brasilianske troppen til den siste ukens VM-kvalifiseringskamper.

Jürgen Klopp bekreftet under dagens pressekonferanse at Firmino ikke er langt unna å bli spilleklar igjen.

– Roberto Firmino er ikke langt unna. Vi må ta en avgjørelse, kanskje i morgen. Vi får se. Vi har 24 timer til på oss, men vi kan ikke legge press på ham i denne situasjonen. Vi får vente og se hvordan han føler seg i morgen, og så vurdere situasjonen, forklarte Klopp

– De fleste spillerne kom tilbake fra landskampene i god forfatning, og det er bra. Vi har hatt noen problemer med de belgiske spillerne. Divock Origi kunne ikke spille for landslaget på grunn av et lite muskelproblem. Han var tilbake i full trening i går, så han er tilgjengelig.

For Christian Benteke er situasjonen en helt annen. For øyeblikket er han ikke tilgjengelig, og vi må vente på ytterligere undersøkelser før vi vet eksakt hvor lenge han vil være satt ut av spill. Men han er ikke aktuell for kampen i morgen, det er helt sikkert. Han har ingen sjanse til å rekke den.

LES OGSÅ: Alderweireld klar til å møte Liverpool

 

@divockorigi back in training today! 💪 #LFC

Et bilde publisert av Liverpool Football Club (@liverpoolfc)