Fitness-sjefen forlater klubben

– Dette har vært en ekstremt vanskelig beslutning å ta, sier Ryland Morgans.

Dr. Ryland Morgans forlater sin posisjon som «Head of Fitness and Conditioning» når fireårskontrakten hans går ut nå snart.

Etter samtaler med klubben ønsker han å gå løs på nye utfordringer.

Morgans, har hatt en UEFA Pro License i over seks år, og er også en del av trenerstaben til Wales.

Kom under Rodgers i 2002

Morgans kom til Liverpool i oktober 2012, den gang ble han hentet av Brendan Rodgers. Han fortsatte i rollen under Jürgen Klopp.

– Dette har vært en ekstremt vanskelig beslutning å ta, men jeg føler at nå er det riktige tidspunktet til å gå videre og se etter nye utfordringer. Jeg vil alltid være takknemlig overfor Brendan Rodgers for å gi meg muligheten til å jobbe på det høyeste klubbnivået, sier Morgans til Liverpoolfc.com. 

– Det har vært noen utrolige erfaringer på veien, og å tjene en klubb på dette nivået er en ære og et privilegium, som jeg aldri vil glemme, sier han. 

Morgans har tidligere jobbet for Nottingham Forest, Northampton Tow, Fulham og Swansea.

– Ryland er veldig profesjonell og en veldig fin fyr. Uansett hvor han jobber etter dette, vil de være ekstremt heldige som får en av hans kaliber. Vi respekterer beslutningen hans, og takker han for jobben han har gjort, ikke bare siden vi kom, men før det også, sier Jürgen Klopp om beslutningen. 

ifølge Liverpool Echo vil Liverpool Under-21 fitnesstrener Andy O’Boyle ta over. Klopp skal lete i både innad i klubben og utenfor for å finne en permanent erstatter.

LES OGSÅ: Vil ha Balotelli vekk fra lønningslista