Fokuserte på Champions League

Brendan Rodgers har ingen anger, og vil fortsette å støtte Liverpool.

Brendan Rodgers var i kveld gjest i Monday Night Football med Jamie Carragher og Ed Chamberlin. Helt avslutningsvis var det duket for spørsmål fra seerne, og det siste spørsmålet var om han angret på noe i sin periode i Liverpool, eller dersom han kunne ha forandret noe.

 

Først spøkte 42-åringen med at han gjerne skulle ha overtalt Jamie Carragher til å ta en sesong til, og latt ham hvile i ukedagene og spille kamper i helgene.

 

– Det mest skuffende var at vi bygde et lag, der målet mitt var å komme til Champions League. Klubben handler om å vinne troféer, men målet mitt var Champions League, og vi klarte det på to sesonger, men da hadde vi ikke en god nok stall, oppsummerte Rodgers.

 

– Med det laget vi hadde det andre året, så hadde vi kanskje fått til noe, sa han og siktet til laget som endte på andreplass i Premier League i 2013/14-sesongen.

 

– Jeg angrer ikke på noe. Vi kom til semifinaler. En vi spilte dårlig i (mot Aston Villa) og en vi burde ha vunnet mot Chelsea. Jeg gjorde mitt beste. Det er en utrolig klubb, som det har vært et privilegium å ha vært manager for. Jeg vil fortsette å støtte klubben, og det er en gigantisk klubb.