Fornøyd og frustrert debutant

Steven Caulker fikk sin debut fra start da Liverpool spilte uavgjort mot West Ham. Caulker selv var både fornøyd og frustrert etter kampen.

Klopp gjorde 10 endringer til lørdagens FA Cup-runde. Kun Simon Mignolet startet både semifinalen mot Stoke og gårsdagens kamp.
 
Dette ga rom for unggutter og andre som normalt ikke er blant de 11 utvalgte. Deriblant nyervervelsen Steven Caulker.

– Frustrerende

Liverpool - West Ham var ingen kamp for historiebøkene, men hjemmelaget var i store deler av oppgjøret det førende laget. 
 
– Jeg mener vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, men dessverre gikk det ikke slik, uttaler Caulker til Liverpools egne nettsider.
 
Han er åpenbart skuffet over at det ikke ble seier, samtidig som han mener det unge laget klarte seg greit mot et West Ham-lag som allerede hadde beseiret Liverpool to ganger denne sesongen.
 
Saken fortsetter under

Caulker var tøff i duellene mot West Ham.

Fornøyd debutant

Til tross for at resultatet ikke var tilfredsstillende, var Caulker fornøyd med sin første start på to måneder.
 
– Det var min første start for Liverpool, og jeg nøt det. Jeg vil bli henrykt om jeg får flere slike sjanser. 
 
– Det var en flott opplevelse, og vi holdt nullen – og dét er en positiv ting å ta med videre.
 
– Det er to måneder siden min forrige start i en tellende kamp, så det har gått en stund. Jeg følte med grei. 

Enig med Klopp

Det var som nevnt bare Mignolet som startet gårsdagens kamp, av dem som startet semifinalen på tirsdag. Caulker mener manageren gjør rett i å endre på laget.
 
– Manageren ønsker å gjøre det bra i samtlige turneringer – uten å glemme serien. Vi har to viktige seriekamper på vei, så han valgte å hvile noen av nøkkelspillerne for å holde laget uthvilt til tirsdag kveld. Det er åpenbart en god avgjørelse, fordi det kommer til å bli en tøff kamp (borte mot Leicester).
 
Lovren var tilbake på banen. Det vil si at samtlige stoppere er tilgjengelige til Leicester-kampen foruten Martin Skrtel, som fremdeles er skadet.